WAT

KUNST.LICHT heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op het vlak van licht en verlichting voor theaterprojecten en dansvoorstellingen, architecturale projecten en/of artistieke lichtinstallaties.

KUNST.LICHT is gestart met lichtontwerpen voor culturele, artistieke of toeristische evenementen. Of het nu gaat om kleine intieme producties in een oud theatertje of grote dansproducties in een professionele omgeving, KUNST.LICHT spreekt de taal van regisseur, dramaturg of choreograaf en werkt samen die lichtsetting die het beste de sfeer van het stuk evoceert.

Maar KUNST.LICHT treedt meer en meer op buiten de beschermde muren van theaters en cultuurhuizen en zoekt creatieve oplossingen voor projecten op diverse (buiten) locaties. KUNST.LICHT heeft een ruime ervaring opgebouwd voor evenementen op niet voor de hand liggende locaties, zoals kerken, oude industriegebouwen en meer en meer in de openbare ruimte.

KUNST.LICHT werkt daarnaast meer en meer mee aan (internationale) lichtfestivals en heeft daarvoor een al verschillende installaties uitgewerkt die enkel nog ter plaatse moeten worden opgesteld. Daarnaast kan KUNST.LICHT op maat van de locatie nieuwe installaties ontwikkelen, al dan niet samen met andere kunstenaars of disciplines.