.

>

>

>

>

.

.

.

.

>

CONTACTcontact.html

.

>

WATwat.html
WIEwie.html
HOEhoe.html
PRJprojecten.html
introintro.html

TributesVoor het 25 jarig bestaan van dansschool Hilde Goyens werd een dansvoorstelling gemaakt als ode aan de dansklassiekers die Hilde Goyens geïnspireerd hebben. De uitdaging was om een halve eeuw danschoroegrafieën (van Fred Astair over Michael Jackson tot Kool Herc) ook via de belichting te ondersteunen.


Aanvullende aan de theaterbelichting werden 4 frames met telkens 3 x 3 PAR64 narrow beam opgehangen aan de trekken. Elk frame werd op 3 punten bevestigd. Door de trekken op en neer te laten kon op die manier elk frame quasi willekeurig in de ruimte gedraaid worden. Op die manier ontstonden 4 gigantische lichtbundels. Elk par was bovendien apart regelbaar waardoor de frames als 4 matrixen van 3 x 3 PAR’s bediend konden worden.


Naast de frames werd ook éénvan de achtertekken voorzien met 20 actieve sunstrips waardoor een soort lichtkrant ontstond waarop patronen geprogrammeerd werden. Ook deze trek was in de hoogte regelbaar waardoor de patronen op verschillende hoogtes de scene konden vervolledigen.


Vanuit de zaal werd gebruik gemaakt van een krachtige VL3500 spot, die toeliet om op de volledige achterwand bewegende patronen te projecteren of de scene volledig in 1 kleur uit te lichten.


Meer foto’s van Lemmert hier / videobeelden vind je hier, hier, hier en hier. 

 
foto’s (c) Lemmerthttp://www.lemmert.beintro.htmlshapeimage_8_link_0
10_tributes_fotos.html