.

>

>

>

>

.

.

.

.

>

CONTACTcontact.html

.

>

WATwat.html
WIEwie.html
HOEhoe.html
PRJprojecten.html
introintro.html

No Angry Young ManNo Angry Young Man wou voor hun tour langs enkele Vlaamse cultuurcentra een bijzondere setting. In eerste instantie werd een zeer compacte podiumbezetting voorzien. Door de muzikanten zeer dicht bij elkaar te plaatsen werd het contact onderling versterkt, maar verkregen we ook een mooier scenebeeld.


De compacte opstelling zorgde echter wel voor een uitdaging op lichtgebied. We wouden immers elke muzikant apart uit kunnen lichten, zowel met front als met tegenlicht. Daartoe werden de spots eerder top gericht wat been extra dramatische dimensie aan de belichting gaf.


Een frame met 4 x 4 RGB ledpars bracht kleur op de scene. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van de meest goedkope en standaard ledpars die er op de markt te vinden waren. Door ze samen te voegen kregen we niet enkel een bredere bundel maar kregen we ook voldoende lichtintsiteit om op te kunnen wegen tegen de theaterspots.


Als contragewicht voor deze frame van ledpars werd aan de andere zijde een gelijkaardig frame van 4 x 4 PAR64 opgehangen (open wit). Deze zorgden niet alleen tijdens de wat hevigere nummers voor een dynamisch effect, elke par werd gericht om een bepaalde persoon of instrument uit te lichten en kon op die manier nog eens extra gebruikt worden tijdens bepaalde zeer intieme scenes.


Meer foto’s van deze productie op de website van Lemmert.

Een korte video vind je hier en hier.

10_NAYM_fotos.html